Pages

Saturday, February 13, 2010

Anniversary ke~12

Salamz...

Baru nie celebrate anniversary kami yang ke~12.ha..terkejut???kawenpun baru 4 tahun. Sebenarnya nie anniversary perkenalan kami dari form 4 lagi.11 February 1998,tarikh keramat ,first time kami berjumpa dan bercinta..hehe.Alhamdulillah,akhirnya selamat ke jinjang pelamin dan sekarang ada sepasang cahayamata cumel,kakak Numa dan baby Harraz.
So,nak story sikit cara2 kami celebrate anniversary...mana tau,boleh jadi panduan pada sesiapa yang nak menyambut anniversary nie.

PLANNING

Date : 11 February 2010
Time : 10 pm lepas kids tidur...
Veneu: Rumah
Menu : Masak sendiri ~ Ayam Grilled Barbeque
~ Bitterballen Nasi
~ Mushroom Soup
~ Chocolate Cherry Muffin
~ Watermelon Smoothie

Others: Play romance soundtrack/ pasang lilin wangi.

Meh kita layan pic..

Menu Utama.My hubby yang masak nie..memang sedap gileeee,kalah kenny rodgers..hehe
Photobucket
Ayam Grilled Barbeque

nie kita masak ala western.campuran nasi dan sayuran.
Photobucket
Bitterballen Nasi

Simple je,beli yang dah siap dalam packet.bancuh dengan air panas.
Photobucket
Mushroom Soup

Blend tembikai frozen,susu segar,yogurt,gula.hasilnya...taadaaa...
Photobucket
Watermelon Smoothie

Dessert dari The Cottage's Bakery
Photobucket
Chocolate Cherry Muffin

dan hasilnya...
Photobucket

tapi...pastikan anak-anak tidur dulu ek.supaya majlis berjalan lancar..hehe..
Photobucket
kakak numa dan baby harraz Zzzz...shhhhh...

Pemandangan waktu malam..dinginnya...
Photobucket
View dari rumah

Apakata tambahkan lilin supaya lebih menarik dan romantik.
Photobucket
Suasana romantik

dan pasang lagu-lagu romantik.mesti menjadi kenangan yang amat bermakna.
Photobucket
You are not alone by Micheal Jackson.=)

akhirnya,sesi bertukar kad dan hadiah...=)

Selamat Menyambut Anniversary...

6 comments:

Zura&Mizan said...

syiqin,aku nak resipi ayam grilled & bitterballen tu..cam sodap je nengok..:)

lily lotus said...

ohh! dari form 4 dah couple ni ekk..huhu..hubby sekolah izzudin ke..or sekolah kita..hehe..apepun congrates to u both! happy2 selalu yer...

Que said...

ning: memang sedap ning..nnt hang tryla.resepi nanti kita send kat hang ek...=)

Que said...

Lily: tq ly.hehe...dulu couple senyap2.hubby dulu teknik tarp penang.tp dia org perak jugak.;)

ssasliza said...

wak, ni candle light dinner dkt umah ke kat luar.. sempo btul.. nk tiru lah nnt.. huhuhu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment